top of page

TREBALLS

Aquí tens algunes de les cançons que hem fet servir per documentals, publicitat, músiques corporatives, etc. Totes fetes a l'estudi pels nostres artesans. Música feta a mida per satisfer qualsevol necessitat.

 

WEDD ME UP (Publicitat)

Publicitat realitzada per Eli Calderón. Mescles adicionals per Músiques d'Artesania. Quina sort treballar amb músics de tant  nivell!

Mary Santpere: la Reina del Paralelo (DOC)

Documental dirigit per Xavier Manich per a Televisió Espanyola. Banda Sonora original del Francesc Vidal i Carles Gallego

Institut del Teatre

Televisió de Catalunya commemora els 100 anys de l'Institut del Teatre amb l'estrena al Canal 33 del documental  "Els primers 100 anys de l'Institut del Teatre". Dirigit per Xavier Manich i produït per  Interior Noche, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'ICEC. 

Albert Boadella (Doc)

Imprescindibles- Albert Boadella, el código del buen juglar

 

Música composada per Francesc Vidal i Carles Gallego i gravada i mesclada íntegrament als estudis de Músiques d'Artesania.

 

Mira el documental aquí...

NOU EP IMAD

Producció i mescla del proper EP del artista Imad Amrah.

 

Podeu escoltar-lo al seu Soundcloud

THE UNCANNY VALLEY (CURT)

Curt "The Uncanny Valley", dirigit per Miki Martínez. Música original i post-producció d'audio per Músiques d'Artesania.

ADMB

Mescla del nou disc "La calle es nuestra", de la banda Always Drinking Marching Band

By Your Side ( Publicitat)

Música per la publicitat de l'Espai Dental Clínica Dra. del Rey

Composició original de Carles Gallego.

MEJOR QUE NUNCA (FILM)

Trailer oficial de la película "Mejor que nunca", amb Victoria Abril. Carles Gallego, post-producció d'audio per La Mosca de la Tele.

Festival Fantàstik

Banda sonora del spot del Festival de cine Fantàstik Granollers

The Toastmaster (Film)

Gravació als estudis Polidor de Sant Adrià del Besos amb col·laboració amb la Always Drinking Marching Band de part de la banda sonora d'aquest film dirigit per Eric Boadella

Mesclada i masteritzada als estudis de Músiques d'Artesania per Carles Gallego.

Aquelarre de Cervera (Disc)

Gravació del disc de l'Aquelarre de Cervera 2013 als estudis Polidor de Sant Adrià del Besos en col·laboració amb Always Drinking Productions i Destil·lant Soroll.

bottom of page