top of page

COL·LABORADORS

Et presentem alguns dels companys de fatigues habituals.

​La unió fa la força. I més en aquests dies difícils. Per això, sempre estem a la distància d'una trucada dels millors músics, tècnics, compositors i arranjadors de Barcelona. No hi ha projecte del que no ens poguem encarregar. Vols un trompeta? Un acordió? Vols un estudi amb una sala diferent o amb microfonia diferent? Vols que et composin una secció de vents que no havies imaginat per una cançó que segurament serà tot un èxit? Cap problema!​ Això és músiques d'artesania. Tots petits, tots músics, tots artesans.

Carles Gallego

(Composició, tècnic de so, producció): músic autodidacta amb més de 20 anys d'experiència en directe i estudi, funda Músiques d'Artesania després de passar per televisió (El Terrat, La Sexta), com a tècnic de post-producció d'audio, així com diverses sales (Sala 2046, Mundo Caníbal) com a tècnic de directe. Actualment compagina la seva feina a l'estudi amb la de tècnic de la banda Always Drinking Marching Band i com a docent de guitarra i llenguatge musical.

 

Francesc Vidal

(Composició, arranjaments, vents, producció): saxofonista llicenciat en jazz i música moderna a l'ESMUC, amb àmplia experiència tant a l'estudi com als directes, ha tocat amb bandes com ARANGU i actualment milita a l'Always Drinking Marching Band. Compositor inesgotable i arranjador febril, podeu trobar les seves seccions de vents a infinitat de bandes i projectes (Denegro Partizan, Always Drinking, Arangu, Coral Polifònica de Granollers, etc.)

El nostre estudi participa a LA MOSCA, un col·lectiu de creadors dedicat a la realització audiovisual, disenyadors gráfics, música y bandes sonores, fotografía, gestió d’artistes, diseny web i escenografía. Així donem sol·lucions integrals a qualsevol producte audiovisual. 

La Mosca de la Tele
Marçal Muñoz

(Arranjaments, vents): Trompetista incombustible format a l'ESMUC, que ha participat a innumerables bandes de tots els estils imaginables. El podeu escoltar habitualment amb la ​Always Drinking Marching Band, la històrica formació de funk/disco Fundación Tony Manero, o la banda de salsa La Sucursal S.A., amb qui ha acompanyat artistes internacionals de la talla de Jimmy Bosch i Jamie Cullum entre molts altres.

Carlos Pomeda

(Veus, lletres): compositor i multi instrumentista és la veu del grup Denegro Partizan i el teclista del grup ELVIRA, amb qui ha actuat al Primavera Sound al 2012. Lletrista metòdic i intuïtiu, ha omplert locals i bars per tota la península amb les seves exquisides composicions. ​

(Violinista, mandolinista, graller, arranjador, compositor) Músic eclèctic, format al CNR de Perpinyà en violí clàssic i al CMDL, a París, en violí Modern a les ordres de Didier Lokwood. Ha participat a grups com Xarop de Canya, l'Orquestra de Cambra de Granollers, TrisTresTrio Quartet, Germinal, BarnoucheMc Andrew Brothers, Artristras, Companyia Albert Vidal, entre molts d'altres. Ha actuat a escenaris tan dispars com el Palau de La Música Catalana o La Tate Gallery de Londres. Un tot terreny ple d'experiència, sense límits ni fronteres!

Ricard Vallina

Després de 20 anys dedicats al disseny gràfic en Pere Mel funda ‘Pany de mel’, un petit taller on idear dibuixos i missatges per a un present millor. La nostra meta és canviar una mica cada dia la societat en la que vivim. Creem imatges que neixen de la imaginació i donen lloc a espais sensorials on endirsar-se’n i volar lliures com quan erem petits. Pany de mel és en essència, la porta d’accès a unaltre realitat visual per als nostres clients i trobar la clau és el nostre propòsit principal. Empreses destacades: CIRSA, Durex, Kronenbourg, Omnium Cultural, ESDi, 2046 Granollers

Can 60, és un dels nostres escenaris més estimats i col·laboradors més apreciats. Allà hi treballem, hi toquem, hi bebem i hi passem nits plenes de música, gràcies a la seva molt cuidada programació de concerts. Ens veiem a Can 60!

La Sala 2046, on col·laborem en els directes aportant material i tècnics de so, així com en la producció d'events. Un exemple que us farà ballar com dimonis, són les festes Dirty Dicks on barrejem un bon grapat de Dj's amb música en directe improvisada...Rock'n'Roll!!!!

ARTiCAT i Músiques d'Artesania treballem junts. La millor manera de gestionar i factura els nostres serveis, amb amics que sempre ens han acompanyat. Us recomanem que hi contacteu per qualsevol consulta!

bottom of page